čtvrtek 16. dubna 2015

Česká republika bude hostit MS 2017 ve stolním hokeji

Jen pár týdnů před zahájením MS v ledním hokeji v Praze a Ostravě dorazila důležitá zpráva o pořadatelství světového šampionátu také české asociaci hokeje stolního. Prozatím pouze formou informačního e-mailu národním federacím (zápis bude zveřejněn později) bylo potvrzeno, že:

  • MS 2017 ve stolním hokeji se uskuteční v České republice (odhlasováno 13 hlasy ze 13) - místo konání bude zveřejněno po hlasování valné hromady ČASG, které proběhne v sobotu 25. dubna v rámci Czech Open. Kandidáty jsou Praha a Liberec. 
  • Po červnovém světovém šampionátu v ruském Petrohradu skončí ve svých funkcích dosavadní výkonný výbor ITHF v čele s prezidentem Axelsenem. Nově zvolený výkonný výbor bude fungovat ve složení Simon Thomas (prezident), Mykhaylo Shalomayev (generální sekretář), Edgars Caics (dozor nad pravidly), Martin Arenlind (ředitel mezinárodních turnajů) a Eric Krol (kontaktní osoba za severní Ameriku). 
  • Současně s výkonným výborem dojde k obměně výboru právního, v němž po MS v Petrohradu zasednou Intars Zubeckis, Bjarne Axelsen a Rolf Locher. 
V nejbližších týdnech plánujeme uvést rozhovor s nově zvoleným prezidentem ITHF, kterým se stal Simon Thomas, pravidelný účastník turnajů Českého poháru.

Žádné komentáře:

Okomentovat