úterý 7. dubna 2015

Pošlete fotku z Milovic a start na Czech Open můžete mít zdarma

Abychom trochu oživili fungování asociačního webu, rozhodli jsme se kromě oficiálních webových stránek www.stolnihokej.cz spustit také tento blog, na kterém budeme soustředit fotky a reportáže z turnajů, zajímavé články i výběry z klubových webů. Cílem celé této iniciativy je oživit profil asociace na internetu, zlepšit informovanost stávajících hráčů stolního hokeje a také přilákat více nováčků.

Pro začátek jsme připravili fotografickou soutěž, která jejímu vítězi umožní start na Czech Open zdarma. Jak na to? Stačí mobil, tablet, fotoaparát nebo jakýkoli jiný způsob pořizování fotek - a originální myšlenka.

Zadání soutěže: na sobotním turnaji v Milovicích (11. dubna) pořiďte fotku, která pro vás osobně nejlépe vystihuje Milovice jako místo konání turnaje ve stolním hokeji. Může se jednat o čistě soukromou věc, díky které si na Milovice pamatujete, nebo o něco, co odlišuje Milovice od ostatních turnajů Českého poháru. Fotku zašlete nejpozději do 12. dubna do 20:00 na bsebudejovice@gmail.com - je možno připojit také stručný popis (zdůvodnění vašeho výběru).

Všechny zaslané fotografie budou vystaveny v turnajové fotogalerii a v týdnu od 13. dubna bude probíhat hlasování o nejlepší z nich mezi čtenáři tohoto webu. Autor vítězné fotografie bude moci startovat na Czech Open v Praze 25. dubna zadarmo. Rádi bychom tímto způsobem vykročili k lepší prezentaci stolního hokeje na internetu, nicméně nejméně do konce sezóny budeme blog vylaďovat - prosíme vás proto o strpení a o podněty ke zlepšení :-)  



Český pohár v Milovicích je turnajem s velmi dlouhou tradicí - pohárové turnaje sem zavítaly více než dvacetkrát v historii. Nejúspěšnějším hráčem na milovické půdě je Lukáš Turoň, který zde triumfoval sedmkrát. Loňského turnaje se zúčastnilo 64 hráčů, vítězem se stal Yevhen Levdansky. 

6 komentářů:

  1. Přidávám také jednu soutěžní otázku : pro kterého hráče byl Milovický turnaj obzvlášť významný a proč, odpověď na otázku najdete ve výsledcích ze dvou turnajů.
    První a jediná cena : oběd v Milovické Pizzerii
    Uzávěrka soutěže tím pádem konec dopoledních skupin.
    Nápověda : inspirace pro začínajícího hráče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak naštěstí nikdo to tady nečte a ušetřil jsem. Správná odpověď: Jan Suchý, v roce 1993 v 8 letech na svém prvním turnaji skončil poslední, za dalších 8 slaví v Milovicích své první vítězství v turnaji ČP.

      Vymazat
  2. Ale čte, jen málokdo měl šanci vědět :-) Každopádně statistika super! V osm tady bude reportáž z turnaje a soutěžní fotky...

    OdpovědětVymazat
  3. Přeci nedám lehkou otázku :-) Spíš jsem byl překvapený, že Honza Suchý hrál už v roce 1993.

    OdpovědětVymazat